meta

Aavistuksen raivoisaa sometusta

Saturday, May 16th, 2020

Tämän postauksen pitäisi valua Twitteriin käyttäjän pedromiton twapautteeksi, mikäli lisäkkeen WP Twitter Auto Publish konfigurointi on onnistunut. Tämä on samalla sanotun käyttäjän ensimmäinen suorite tarkoitettuun palveluun.

Mutta miksi ihmeessä? Somettelu on sairasta, vaarallista ja aika hölmöä. Puolustukseksi menettelylle esitetään karanteeniolojen heikentämä arvostelukyky ja pakonomaisen näpräämisen tarve.

Jos kokeilu vaikuttaa “onnistuneelta”, saatetaan samanlaista oireilua havaita myös muissa Lapanen- ja Eikun-tuoteperheiden saiteissa (caps-lock, euler, href).

URL:it (huonosti) rikottu

Tuesday, August 10th, 2010

Aiemmin uhottu URL:ien rikonta on saatu huonosti suoritetuksi. Useimmat pyynnöt vanhoihin URL:ieihin ohjataan nyt suht tolkullisesti, ainakin näin toivotaan, uusiin uljaisiin /ia/:ttomiin vastineisiinsa.

Samalla huononnettiin feed siten, että ne kierrätetään Feedburnerin kautta. Tilaajalle tämän ei pitäisi aiheuttaa suurempaa päänvaivaa.

URL:it rikki kohta

Tuesday, August 10th, 2010

Tämän “blogin” URL:it rikotaan tänään. Pyynnöt vanhoihin URL:eihin pyritään ohjaamaan uusiin URL:eihin sikäli kun tekijän Apache-konfauskyvyt riittävät — eli tuskin. Vielä samaan rahaan uusitaan sekä yksittäisten postausten, kategorioiden ja tägien URL:it. Niitä varten tehdään myös sopivat uudelleenohjaukset. Pahoittelen jos kädettömyyteni johtaa rikkinäisiin viittauksiin ja internet sikäli romahtaa.

Euleroitu Helsinki päivitetty

Thursday, May 13th, 2010

Artikkeli Eulerin kierros Helsingissä on päivitetty vastaamaan eilispäivän vaatimuksia: reitti on nyt tarjolla KML‑tiedostona. Lapasessa on vaikka mitä huononnettavaa vielä, mutta minkäs teet — ennen kuin teet.